Каков леб практикувате?


Каков леб практикувате?
Бел леб
190  44.9%
Интегрален леб
123  29.1%
Полу бел леб
43  10.2%
'Ржан леб
38  9%
Пченкарен леб
24  5.7%

Број на гласачи  :  423
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Сабота, 25 Јуни 2022 07:36