Каков леб практикувате?


Каков леб практикувате?
Бел леб
189  44.9%
Интегрален леб
123  29.2%
Полу бел леб
43  10.2%
'Ржан леб
37  8.8%
Пченкарен леб
24  5.7%

Број на гласачи  :  421
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Сабота, 12 Март 2022 22:03