Домашни тестенини со јајца

Тетовските тестенини со јајца се совршено решение за сите трпези, дури и кога станува збор за најпребирливите конзументи. Изразената жолта боја и специфичниот вкус, ги прават производите препознатливи и омилени долги години наназад.
Изработени се по традиционален рецепт, исклучиво од три компоненти:
- Висококвалитетен пченичен гриз Т-400, производ на нашата Мелница
- 20% свежи јајца кои секојдневно се доставуваат од сопствената живинарска фарма
- вода
Овие тестенини се богати со протеини, јаглехидрати, имаат висока енергетска вредност и се лесно сварливи.

9999
11 12