Жито Полог АД Тетово
Производство на мелнички и пекарски производи, тестенини и конзумни јајца

Адреса:
Ул. Маршал Тито 134
Тетово
1200
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: ++389 44 335 658, 339 850, 339 880
Факс: ++389 44 335 631
http://zitopolog.com.mk